Over Vogely

Great meat made easy

Wij zijn al meer dan 50 jaar een familiebedrijf gespecialiseerd in echt wild met onze eigen wildverwerkingsbedrijven in de landen van oorsprong. Ons wild betrekken wij steeds direct bij de jagers en wij doen de volledige verwerking in eigen beheer. Dit resulteert in een constante waarborging van kwaliteit, traceability en transparantie. Ook zijn wij importeur van tam konijn, Poolse kalkoen, tamme eend en parelhoen en hebben we een ambachtelijke rokerij. Wij leveren aan allerlei soorten klanten in Europa met ieder hun eigen wensen betreft verpakkingen en productspecificaties.

Wij leveren aan: retail | industrie | food service | groothandel | speciaalzaken.

Wij zijn IFS food gecertificeerd

Ontdek de ware smaak van puur natuur met ons duurzaam vlees van de dieren die nog ongerept en onbedorven leven. Maak wat speciaals, niet alleen voor feestdagen maar ook voor gewoon een gezellig avond of een leuk moment. Gebruik hiervoor onze eenvoudige en superlekkere recepten en ervaar puur natuur op uw eigen tafel!

SMAKELIJK

De sleutel van ware goede smaak ligt in de beste kwaliteit van de ingrediënten. Dat kan in een ragout zijn een saute , of gewoon rauw. Onze producten vertegenwoordigen altijd de beste kwaliteit.

GEMAKKELIJK

In Vogely weten we dat minder meer is als het gaat om fijn vlees. Daarom zijn onze recepten gebaseerd op drie ingrediënten die voor iedereen beschikbaar zijn.

NATUURLIJK

Het kan niet Natuurlijker dan Vogely. Ons vlees is niet alleen vrij van antibiotica en toevoegingen, maar komt ook uit zijn natuurlijke omgeving.